Corporate - Explore Transfagarasan
Contacteaza-ne
telefonic
Inchide
Corporate
https://www.exploretransfagarasan.ro/

Momentele grele le depășim tot timpul împreună. Știm că resursa umană e cheia oricărei afaceri de succes și mai știm ca lucrurile bune se întâmplă atunci când oamenii sunt optimiști.

Tu, cum îți motivezi echipa pentru un nou început? Dacă încă nu te-ai gândit la asta, noi îți venim în ajutor. Ce zici de un team building unde întreaga echipa se bucură de momente frumoase și activități outdoor.

Vino sa descoperim experiențe turistice noi. Să savuram un picnic Brunch în natură sau la stana și sa degustam vinuri alese. Sa ne umplem sufletul de  adrenalină în tururi off-road, să mergem în drumeție în Munții Făgăraș și să facem croaziere pe Lacul Vidraru.

Iar pentru ca totul să fie perfect, serile lângă un foc de tabăra definesc relaxarea completă.

Contează pe noi, iar noi îți promitem un eveniment de succes!

Explore Transfăgărășan, pentru un nou început!

Tururi Ghidate

Îți vom oferi experiențe ghidate pe trasee uluitor de frumoase și îți vom prezenta aceste habitate uimitoare pentru ca experiența ta sa fie cu adevărat unică. Viziunea noastră este promovarea în scop turistic a importanței păstrării uneia dintre cele mai frumoase și cunoscute zone din România și din Europa prin prezentarea ei în mod ecologic și activ.

Experiențe

Vino să descoperim experiențe turistice noi, să ne bucurăm de farmecul gătitului împreună , la foc domol. Să savuram un picnic brunch în mijlocul naturii sau la stână și să degustăm vinuri alese, să ne umplem sufletul de adrenalină în tururi off-road, mountain bike în munții Făgăraș, sau caiac-canoe pe lacul Vidraru. Și ca totul să fie perfect, ce zici de un wild camping nu la 4 sau 5 stele ci la un milliard, sub cerul liber, in jurul unui foc de tabără!

Abonează-te la Newsletter!

Află primul ofertele și noutățile Explore Transfăgărășan

Cere oferta

Îți dorești o experiență de neuitat ?
Completează câmpurile următoare pentru a primi o ofertă
personalizată pentru angajații, partenerii sau familia ta!

Începe

1. Cate persoane sunteti in grup?

2. Cate zile aveti la dispozitie?

3. Ce doriti sa experimentati?

4. Care este scopul cererii?

5. In ce perioada doriti?

6. Numarul de telefon

7. Adresa de email